facebook
dandelion12.jpg

Tudásból szőtt háló...

WEBTANÁCS
Minden vállalati informatika megoldás az üzleti stratégiába ágyazottan, az eredményesség és hatékonyság növelése érdekében kell, hogy alkalmazásra kerüljön. Az eredményességet nem növelő informatikai megoldásokat nem szabad bevezetni. A megvásárlásra érdemes eszközök és igénybevett szolgáltatások összességét jól tervezett, egymásra épülő folyamatok keretében, fokozatosan kell a vállalat üzleti céljainak szolgálatába állítani.

Az informatikai rendszerek mai fejlettségi szintjén a rendelkezésre álló eszközök, megoldások már olyan komplexitást és integráltságot érnek el, hogy a szükséges és elégséges, esetleg később bővíthető kiszolgálást biztosító megoldások beszerzésének, rendszerbe állításának és üzemeltetésének feladatai hozzáértő szakemberek számára is előbb-utóbb ellentmondásokba torkollhatnak, ellehetetlenülhetnek, - egy megfelelően kidolgozott és rögzített vállalati informatikai stratégia nélkül.

Társaságunk mind az üzleti-, mind az informatikai tanácsadás területén évtizedes tapasztalatokkal bír. A lehetőségek széleskörű választékának ismeretével, és elmélyült szaktudásunk birtokában vagyunk képesek partnereink számára abban segíteni, hogy egyedi feladatokat ellátó, eseti beszerzések helyett, a vállalkozásuk egyéni igényeire, és lehetőségeire szabott informatikai megoldások egy hatékony informatikai rendszerré állhassanak össze. 

Amennyiben a fentiek az Ön személyes véleményével, eddigi pozitív, vagy negatív tapasztalataival alátámaszthatóak, kérjük szánjon rá további egy percet, hogy módszertanunk rövid bemutatásával az alábbi kérdésre is választ adhassunk:

Hogyan biztosítjuk Partnereink informatikai igényeinek könnyen bevezethető, egységes, ugyanakkor költséghatékony kielégítését?

Tapasztalataink alapján a sikeres, tervezhető, gördülékeny bevezethetőség titka a fokozatosságában, a napi folyamatok még éppen tolerálható mértékű, a kívánt irányba történő "terelgetésében" rejlik. Ez természetesen azt jelenti, hogy módszertanunk szerint nem egy szekvenciális-, hanem egy iterációs folyamat során jutunk el a kívánt végállapotba, - több körben, ezáltal több lehetőséget is biztosítva a szervezet tagjai számára, hogy elvárásaikat, kívánalmaikat megfogalmazhassák, tudásukat az új környezetbe leképezhessék, folyamataikat integrálhassák.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje térítésmentes személyes prezentációnkat a további részletekről. Várjuk szíves érdeklődését!
 
Címkék:    webtanács 

Ügyfélszolgálat

Irodánk címe:
H-2000 Szentendre, Szatmári utca 41.

Telefon:
+36.26.500.075
Fax:
+36.26.500.076
Mobil:
+36.20.983.4677

E-mail:
support kukac netforum.hu

Referenciáink

ZeneFórum.hu
szro.hu
cocacolastrandparty.hu
alexandering.hu
napenergiabolt.hu
playtv.hu
galgafeny.hu
kolyokido.hu
inktrade.hu
tesz2000.hu
diafilm.hu
fricipapa.hu
bvop.hu
alfredpanzio.hu
recyclen.hu
femepito.hu
naidesuss.hu
kovintrade.hu
eurobau.hu
klimacentrum.hu
EGRshop.hu
investmenthungary.hu
hikev.hu
chemolab.hu
diotoro.com
elektrovill.hu
hoti.hu
feromix.hu
slohun.hu
vaskut.hu
tresz.hu
lantel.hu
pbjfalunkert.hu
gyerm91.hu
luminart.hu
eskuvo.hu
neumo.hu
larion.hu
reklamgazda.hu
allcentral.hu
cegkezelo.hu
metalage.hu
vitorla.com
sportforum.hu
simonyidora.hu
kiallitasepites.hu

Vélemények rólunk

„A korábbi honlapunk után soha nem gondoltam volna, hogy a webes megjelenésünk annyira exkluzív lehet, mint amire mi a férfi divatáru gyártásában törekszünk. Arra pedig végképp nem számítottunk, hogy a hírlevél ekkora jelentőséggel bírhat ügyfélkörünk támogatásában....

"Nagyon tetszik az új adminisztrációs felület! Bármi meg tudok csinálni pillanatok alatt! Köszönöm!"

domainkiraly_1570_hal.jpg

Akkreditált Regisztrátor