facebook
tesz2000.hu
ref_4.jpg
WEB:

tesz2000.hu

Megrendelt szolgáltatások/modulok:

Portál, Hírlevél, Képgaléria, Minimalista webdesign, Támogatás

A megrendelőről

A Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület (TESZ) a szentendrei lakosok által életre hívott civil szervezet, melynek tagjai elkötelezettségüket a tevékeny helyi közéleti szerepvállalásban látják.

A weboldal különlegessége

Az egyesület megalapításakor fontosnak tartotta, hogy webes megjelenése mindenki számára átlátható és könnyen kezelhető legyen, a portált a helyi lakosok számára elengedhetetlen hírekkel gyorsan lehessen frissíteni.

A weboldal előnyei

  • A tartalomszerkesztő segítségével a tematizált hírek, olvasnivalók és érdekességek azonnal megjeleníthetők.
  • A képek és illusztrációk segítségével a cikkek színesíthetők, a képgalériába feltöltött képekkel az események a látogatók számára vizualizálhatók.
  • A szervezet számára az egyik legfontosabb feladat a helyi lakosok közötti összefogás, a szentendrei régió fejlődését érintő közös célok megvalósítása, melyek gördülékenységét mind a kategorizálható hírszerkesztés, mind pedig a tetszés szerinti időközönként, végtelen mennyiségben kiküldhető hírlevél segíti.

modularys_logo_en_k.jpg

Ügyfélszolgálat

Irodánk címe:
H-2000 Szentendre, Szatmári utca 41.

Telefon:
+36.26.500.075
Fax:
+36.26.500.076
Mobil:
+36.20.983.4677

E-mail:
support kukac netforum.hu

domainkiraly_1570_hal.jpg

Akkreditált Regisztrátor

Vélemények rólunk

„A korábbi honlapunk után soha nem gondoltam volna, hogy a webes megjelenésünk annyira exkluzív lehet, mint amire mi a férfi divatáru gyártásában törekszünk. Arra pedig végképp nem számítottunk, hogy a hírlevél ekkora jelentőséggel bírhat ügyfélkörünk támogatásában....

"Nagyon tetszik az új adminisztrációs felület! Bármi meg tudok csinálni pillanatok alatt! Köszönöm!"