facebook
dandelion10.jpg

Megosztott kreatív élmények...

WEBDESIGN

Egy vállalkozás sikeres webes jelenlétének egyik fontos, - ha az első benyomás miatt nem a leginkább küldetéskritikus - összetevője a finoman hangolt, hatásos online arculat. Nem elég azonban felkelteni a betérő látogató figyelmét, a beérkezéssel egyidőben kell bizalmat is ébreszteni, vizuálisan elmondhatóvá tenni a vendégváró üzenetét üzleti filozófiájáról, megbízhatóságról, szakmai hozzáértésről, igényességről, azaz, a várható üzleti magatartásáról. Az arculat központi eleme a honlap logója, amelynek jól felismerhetőnek, a kínált szolgáltatásra nézve kifejezőnek, asszociálhatónak kell lennie.

Kulcsszavak:  webdesign 
HONLAP LÁTVÁNYTERVEZÉS

Vállaljuk ügyfeleink részére akár a meglévő cégarculatba illeszthető, új internetes arculat kialakítását, vagy független, önállóan létező arculati megoldás elkészítését, továbbá igény szerint már meglévő internetes portálok, honlapok modernizálását, arculati frissítését. A már meglévő céges weboldalak, üzleti honlapok újratervezése, akadálymentesítése esetén is szabálykövető kódokat biztosítunk, amelynek a régi oldalakra történő alkalmazásáról vagy Megrendelőnk gondoskodik, vagy egy komplex megbízás esetén az oldalak újraépítését és a szükséges adatmigrációt is elvégezzük.

Munkánk eredményeként kizárólag az aktuális legfrissebb szabvány szerinti HTML és CSS fájlokat, template-ket készítünk, amelyeket minden esetben a szabvány szerint validáltan bocsátunk Megrendelőink rendelkezésére. Komplett, korszerű, egységes webdesign megoldásokat biztosítunk. A NETFÓRUM által készített weboldalakat, honlapokat minden elterjedt internetes böngészőben történő megjelenítésre és a keresőmotorok számára -fokozottan ügyelve az oldalaknak a robotok számára könnyen bejárható és értelmezhető, strukturált és hatékony kódolására, - egyaránt optimalizáljuk.

A weboldalak kialakítása során különös figyelmet fordítunk az oldalakon megjelenő termékfotók, referencia képek internetre való alkalmazásakor arra, hogy azok természetes színekben, kiválló minőségben jelenjenek meg a honlapon.

EGYÉB GRAFIKAI TERVEZÉS - Logó tervezés

Új vállalkozások indulásával, új, online szolgáltatásokat nyújtó oldalak létrehozásával egyidejűleg megkerülhetetlen a megfelelő logó, embléma elkészítésének feladata is.

Kiegészítő grafikai szolgáltatásaink egyik fő eleme az egyedi, kreatív logók, emblémák tervezése. Az adott tevékenység, szakterület jellegének megfelelően, mindenek előtt elemezzük a konkurens, már bevezetett cégeknél, szolgáltatásoknál alkalmazott megoldásokat, figyelembe véve a potenciális célközönség, várható ügyfélkör (pl. fiatalok, nők, cégvezetők, stb.) esetlegesen azonosítható elvárásait, preferenciáit is.

EGYÉB GRAFIKAI TERVEZÉS - Hírlevél sablonok készítése

Új vállalkozások indulásával, új, online szolgáltatásokat nyújtó oldalak létrehozásával egyidejűleg megkerülhetetlen a megfelelő logó, embléma elkészítésének feladata is.

Kiegészítő grafikai szolgáltatásaink egyik fő eleme az egyedi, kreatív logók, emblémák tervezése. Az adott tevékenység, szakterület jellegének megfelelően, mindenek előtt elemezzük a konkurens, már bevezetett cégeknél, szolgáltatásoknál alkalmazott megoldásokat, figyelembe véve a potenciális célközönség, várható ügyfélkör (pl. fiatalok, nők, cégvezetők, stb.) esetlegesen azonosítható elvárásait, preferenciáit is.

EGYÉB GRAFIKAI TERVEZÉS - Mikrosite-ok, reklámcsíkok, egyéb kampányok

Egy kiemelten fontos termék, termékcsoport, önálló, vagy partnerekkel, beszállítókkal közös akciók, mind-mind olyan példák, amikor Ügyfeleink oldalain belül, egy elkülönülő megjelenésű szerkezeti egység, dedikált microsite létrehozása lehet a legkézenfekvőbb megoldás annak érdekében, hogy a kapcsolódó promóciók révén beérkező, releváns látogatók vásárlókká, ügyfelekké váljanak.

Az értékesítés fellendítésére szánt bármilyen marketingköltség hiábavaló ugyanakkor, ha az az oldal, amire a látogatók érkeznek, sem marketing sem ergonomiai szempontból nem a céloknak megfelelően kerül kialakításra. Önmagában egy dedikált mikrosite kialakítása mindenképpen előnyökkel jár egy termék aloldallal szemben, mivel eltérő arculatával koncentrált figyelmet vált ki a látogatókból, azonban elengedhetetlenül fontos szempont az is, hogy a mikrosite oldalai függetlenítve is legyenek minden felesleges tartalomtól, könnyen áttekinthetőek, és kezelhetőek legyenek.

Egy ilyen belső oldal marketing értéke egyértelmű, helyet kapnak rajta a futó kampánnyal kapcsolatos fontos információk, valamint kiemelt helyen szerepelnek a hirdetett termékek, termékcsoportok, valamint azok rendelési lehetőségei. További előnye még, hogy az oldal kereső marketing szempontból is jobban pozícionálható, tekintettel arra, hogy itt valóban csak az adott szolgáltatással, akcióval, termékkel kapcsolatos információk lesznek megtalálhatók.

Ügyfeleink kérésére, a legtöbb esetben az elkészített mikrosite-ok promóciós kampányához kapcsolódó reklámcsíkok, hírlevélsablonok elkészítése is feladatunk részét képezi.

Ügyfélszolgálat

Irodánk címe:
H-2000 Szentendre, Szatmári utca 41.

Telefon:
+36.26.500.075
Fax:
+36.26.500.076
Mobil:
+36.20.983.4677

E-mail:
support kukac netforum.hu

Referenciáink

ZeneFórum.hu
szro.hu
cocacolastrandparty.hu
alexandering.hu
napenergiabolt.hu
playtv.hu
galgafeny.hu
kolyokido.hu
inktrade.hu
tesz2000.hu
diafilm.hu
fricipapa.hu
bvop.hu
alfredpanzio.hu
recyclen.hu
femepito.hu
naidesuss.hu
kovintrade.hu
eurobau.hu
klimacentrum.hu
EGRshop.hu
investmenthungary.hu
hikev.hu
chemolab.hu
diotoro.com
elektrovill.hu
hoti.hu
feromix.hu
slohun.hu
vaskut.hu
tresz.hu
lantel.hu
pbjfalunkert.hu
gyerm91.hu
luminart.hu
eskuvo.hu
neumo.hu
larion.hu
reklamgazda.hu
allcentral.hu
cegkezelo.hu
metalage.hu
vitorla.com
sportforum.hu
simonyidora.hu
kiallitasepites.hu

Vélemények rólunk

„A korábbi honlapunk után soha nem gondoltam volna, hogy a webes megjelenésünk annyira exkluzív lehet, mint amire mi a férfi divatáru gyártásában törekszünk. Arra pedig végképp nem számítottunk, hogy a hírlevél ekkora jelentőséggel bírhat ügyfélkörünk támogatásában....

"Nagyon tetszik az új adminisztrációs felület! Bármi meg tudok csinálni pillanatok alatt! Köszönöm!"