facebook
dandelion2.jpg

Közösséget teremtünk...

KÜLDETÉSÜNK

Küldetésünk áttekinthető méretű, valóban működő és hasznos közösségek létrehozása és támogatása.

Olyan internetes alkalmazásokat fejlesztünk és bocsátunk megbízóink rendelkezésére, amelyek számukra és partnereik számára egyaránt lehetőséget biztosítanak új kapcsolatok kialakítására. Rendszereink interaktivitása, könnyű kezelhetősége, ergonomikus kialakítása hozzájárul és fokozza az egyéni aktivitást és nyitottságot.

Alkalmazásaink megvédik felhasználóink adatait, védik és támogatják a rendszereinkben létrejött témacsoportok, közösségek működését, hatékonyan jelenítik meg a már felhalmozott közösségi tudást, egyaránt segítik és ösztönzik a civil és üzleti együttműködéseket.

Kulcsszavak:  küldetésünk 
JÖVŐKÉPÜNK

Mi, a NETFÓRUM munkatársai úgy gondoljuk, a napjaink nagy közösségi oldalai helyett, az emberek túlnyomó többsége számára, az igazi közösségi élményt csak kisebb, spontán alakuló és valóban működő közösségekhez való csatlakozás, tartozás eredményezhet.

Azzá a céggé válunk, amelyről partnereinknek és felhasználóinknak legelőször ezek az élmények jutnak eszébe.

Kulcsszavak:  jövőképünk 
KIK VAGYUNK?

Cégünket magyar szakemberek részvételével 1997-ben alakítottuk, azzal a céllal, hogy információtechnológiai tudásunkat az interneten létesítendő tematikus közösségi portálok szolgálatába állítsuk.

Első rendszerünket 1998. február 24-én indítottuk el http://www.tozsdeforum.hu címen. Célunk egy olyan interaktív gazdasági, tőzsdei szakportál és hozzá kapcsolódó közösség létrehozása volt, ahol a szerkesztőségi hírek mellett az olvasók aktív részvételével, megosztott értesüléseikkel, véleményeikkel formált, folyamatos közösségi véleményalkotás zajlik. Projektünk újszerű voltának és sikerének köszönhetően, később több, hasonló, tematikus közösségi portál létrehozásában működtünk közre. Ilyenek például a http://www.sportforum.hu, a http://www.holgyforum.hu, vagy a http://www.zeneforum.hu címeken elérhető szolgátlatások is.

Ezeknek a munkáknak köszönhető, hogy a közben eltelt idő során az interaktív megoldások és egyéb közösségi funkciók tekintetében olyan mélységű és mennyiségű tapasztalatot szerezhettünk, hogy sok egyéb, neves megrendelőnk mellett nagy örömünkre, például 2002-ben az akkori egyik országos kereskedelmi rádió, a Sláger Rádió honlapjának és közösségi tereinek kialakítására is mi kaptunk megbízást.

Ezekben az években kezdtük el saját keretrendszerünk, a MODULARYS fejlesztését, mely mára a piac egyik legkönnyebben kezelhető, tartalom és szolgáltatás menedzselő rendszerévé fejlődött, miközben, minden modulból elérhető közösségi szolgáltatásainak köszönhetően egy professzionális találkozóhellyé, "beszélgetős" keretrendszerré érett. A MODULARYS segítségével képesek vagyunk minden, általunk készített weblap, portál látogatóit kis közösségekké formálni, legyen szó egy webáruház vásárlói közösségéről, távközlési cég ügyfélszolgálati rendszeréről, intézményi-, vállalati intranetről, belső informatikai portálról, óvodai szülői közösségről, vagy civil közösségi összefogás támogatásáról.

Mi nem olyan honlapokat készítünk, amelyet megbízónk is csak akkor keres fel, ha a megváltozott telefonszámát szeretné átvezetni. Olyat, amellyel megbízóinknak folyamatosan kell és érdemes foglalkoznia, amely nem csak egy jó honlap,  az interneten megszámlálhatatlanul sok (jó) honlap között. Olyan portálokat, amelyek nem csak elhagyott bárkaként hánykolódnak üresen az óceán közepén, hanem, amelyek inkább egy internetes kikötőhöz hasonlíthatóak, ahova az arrajáró szörfösök is szívesen betérnek, és amelyekhez a csak hánykolódó bárkák is szívesen kötnék, kötik ki magukat.

Kulcsszavak:  kik vagyunk? 
MIÉRT MI?

Mert amellett, hogy közösséget teremtünk, legalább 10+1 fontos további érv szól mellettünk:

- több, mint 15 éves szakmai tapasztalat az internet alapú alkalmazásfejlesztések területén;
- minden
internetes kiegészítő szolgáltatást biztosítunk; (domain név bejegyzést és fenntartást, elektronikus postafiók üzemeltetést, tárhely szolgáltatást, arculat- és honlap tervezést, keresőoptimalizálást, e-marketing támogatást, stb.)
- mindannyian felsőfokú szakmai ismeretekkel rendelkezünk;
- az együttműködési céljainkat partnereinkkel közösen határozzuk meg;
- a feladatspecifikációkat érthető és egyértelmű formában készítjük el;
- magas minőségű, a tervezett idő- és költségkereten belül megvalósuló, verifikált és validált megoldásokat szállítunk;
- rendszereinkhez, megoldásainkhoz minden esetben igény szerinti, folyamatos támogatást nyújtunk;
- fejlesztéseink menedzselését SCRUM módszertannal, ügyfeleink üzleti érdekeinek központba állításával végezzük;
- rugalmasan, gyorsan reagálunk
partnereink új igényeire;
- hosszútávú partnerséget biztosítunk,
folyamatosan támogatjuk vevőink üzletfejlesztési céljainak elérését;
- az elégedett ügyfeleink számának maximalizálása érdekében, versenytársaink által tarthatatlanul kedvező árakon dolgozunk.

Kulcsszavak:  miért mi? 
Ügyfélszolgálat

Irodánk címe:
H-2000 Szentendre, Szatmári utca 41.

Telefon:
+36.26.500.075
Fax:
+36.26.500.076
Mobil:
+36.20.983.4677

E-mail:
support kukac netforum.hu

Kulcsszavak:  elérhetőség 

Ügyfélszolgálat

Irodánk címe:
H-2000 Szentendre, Szatmári utca 41.

Telefon:
+36.26.500.075
Fax:
+36.26.500.076
Mobil:
+36.20.983.4677

E-mail:
support kukac netforum.hu

Referenciáink

ZeneFórum.hu
szro.hu
cocacolastrandparty.hu
alexandering.hu
napenergiabolt.hu
playtv.hu
galgafeny.hu
kolyokido.hu
inktrade.hu
tesz2000.hu
diafilm.hu
fricipapa.hu
bvop.hu
alfredpanzio.hu
recyclen.hu
femepito.hu
naidesuss.hu
kovintrade.hu
eurobau.hu
klimacentrum.hu
EGRshop.hu
investmenthungary.hu
hikev.hu
chemolab.hu
diotoro.com
elektrovill.hu
hoti.hu
feromix.hu
slohun.hu
vaskut.hu
tresz.hu
lantel.hu
pbjfalunkert.hu
gyerm91.hu
luminart.hu
eskuvo.hu
neumo.hu
larion.hu
reklamgazda.hu
allcentral.hu
cegkezelo.hu
metalage.hu
vitorla.com
sportforum.hu
simonyidora.hu
kiallitasepites.hu

Vélemények rólunk

„A korábbi honlapunk után soha nem gondoltam volna, hogy a webes megjelenésünk annyira exkluzív lehet, mint amire mi a férfi divatáru gyártásában törekszünk. Arra pedig végképp nem számítottunk, hogy a hírlevél ekkora jelentőséggel bírhat ügyfélkörünk támogatásában....

"Nagyon tetszik az új adminisztrációs felület! Bármi meg tudok csinálni pillanatok alatt! Köszönöm!"

Szolgáltatás kategóriák

» Küldetésünk
» Jövőképünk
» Kik vagyunk ?
» Miért Mi ?

domainkiraly_1570_hal.jpg

Akkreditált Regisztrátor