facebook
ZeneFórum.hu
ref_3.jpg
WEB:

zeneforum.hu

Megrendelt szolgáltatások/modulok:

Portál, Hirdetések kezelése, Hírlevél, Minimalista webdesign, Támogatás

A megrendelőről

Az első tematikus magazinok egyikeként a Zenefórum 1999-es debütálása óta immár márkává nőtte ki magát. Legyen szó pop, rock, elektronikus vagy jazz műfajról, a hazai zeneipar berkeiben és túl, nincs, aki ne ismerné az immár több ezer olvasót számláló zenei hírportált.

A weboldal különlegessége

Az előző portál a naprakész, minőségi hírtartalmakra helyezte a hangsúlyt, a Megrendelő azonban fontosnak vélte, hogy mind funkcionalitásában, mind pedig a dizájn követelményeinek megfelelően méltó módon szolgálja ki az olvasói közönséget, a sikeres művészeket, és nem utolsósorban a szerkesztői stábot.

A weboldal előnyei

  • Az új Zenefórum - a több száz website-hoz hasonlóan, - természetesen szintén a Modularys keretrendszerében fogant és cseperedett; köszönhetően az admin átlátható és egyszerű felülete lehetővé teszi, hogy a szerkesztők azonnal, akár a koncerekről élő tudósítással jelentkezzenek, mintegy "feldobják" a híreket.
  • A portált felépítő és az admin felületen kezelhető Modularys modulok sora teszi könnyebbé a szerkesztők munkáját: hírlevél, tartalomszerkesztő, fájlkezelő, kép- és videókezelő, dinamikus menürendszerkezelő, naptár...
  • És persze nem feledkeztünk meg a hirdetőkről sem: a banner-re szánt felület tetszőlegesen szűkíthető, bővíthető, gyakorlatilag azonnal, két kattintással felhelyezhetők.


modularys_logo_en_k.jpg

Ügyfélszolgálat

Irodánk címe:
H-2000 Szentendre, Szatmári utca 41.

Telefon:
+36.26.500.075
Fax:
+36.26.500.076
Mobil:
+36.20.983.4677

E-mail:
support kukac netforum.hu

domainkiraly_1570_hal.jpg

Akkreditált Regisztrátor

Vélemények rólunk

„A korábbi honlapunk után soha nem gondoltam volna, hogy a webes megjelenésünk annyira exkluzív lehet, mint amire mi a férfi divatáru gyártásában törekszünk. Arra pedig végképp nem számítottunk, hogy a hírlevél ekkora jelentőséggel bírhat ügyfélkörünk támogatásában....

"Nagyon tetszik az új adminisztrációs felület! Bármi meg tudok csinálni pillanatok alatt! Köszönöm!"